Kerkojme Shofer 225 views4 applications

Përshkrimi

BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel eshte pjese e Best Western International, Inc e cila eshte nje nga zinxhiret me te medha nderkombetare te hotelerise. Best Western International ka me shume se 4200 hotele ne mbare boten.
Ju ftojme dhe ju te beheni pjese e ketij grupi per te fituar nje eksperience te paharrueshme.

Kualifikimet

Kanditati per Shofer duhet të plotesoje karakteristikat e mëposhtme:

• Aftësi të shkëlqyera të të punuarit në grup
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizuese
• Njohuri të mjaftueshme të gjuhës Angleze
• Aftesi të mira promovuese
• Leje Drejtimi makine
• I pa denuar dhe pa procese penale te hapura

Shënime

•Paga e kenaqshme dhe ne baze te experiences
•Kushte shume te mira pune
•Transporti i perfshire Tirane-Rinas
•Nje vakt ushqimor i perfshire

Aplikimi:
Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi,ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet perkatese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: manager@arkhotel.al
Kandidatët e përzgjedhur, të cilët plotesojnë kushtet e mësiperme, do të njoftohen për intervista të mëtejshme.

Adresa
BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel
Perballe Tirana Airport, Rinas
Tel: +355 44 500 515
Fax: +355 44 500 545
Web: www.arkhotel.al

Cel. : +355688030234

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Airport Road, In front of Tirana International Airport
  • Tel/Mob +35544500515
  • Profili Bar Kafe, Fitnes, Hoteleri, Restorante, Turizem