KËRKOJME SHOFER TITULLARI 516 views9 applications

Job Expired

Kërkojme shofer titullari!

Kandidatet duhet te plotësojnë këto kushte:

1.Të ken minimalisht 4 vjet eksperience si shofer në institucione !

2.Mosha 40-50 vjeç!

3.Të ket disponueshmëri të lartë gjatë ditës!

4.Gjuha angleze përben prioritet!

5. Serioz dhe korrekt!

Ofrojmë:

1.Kontrate të rregullt pune!

2.Siguracione në kompani prestigjoze !

3.Pagesa 80.000L

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim