Kerkojme Shofer dhe Ndihmes Shofer per Transportin e Dyshekeve ne gjithe Shqiperine 145 views

Kerkojme Shofer dhe Ndihmes Shofer per Transportin e Dyshekeve ne gjithe Shqiperine

Shofer me eksperience per fugon sprinter,
paga 700 mij leke me mundesi rritje,
kerkohet mosha 26-45 vjec

Ndihmes shofer pa eksperience pune paga 500 mij leke
mosha 18-25 vjec

Adresa: Rruga Besim Alla, Tirane.

Kontaktoni: 0682815034

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 213 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim