Kerkojme shitese dhe sanitare 152 views

jJUv3cY.png
Furre buke & pastiçeri Sulaj kerkon te punesoje:
Shitese & Sanitare
Me ose pa eksperience
Mosha 20-35vjece
Paga: 450 £Neto + sigurime

Adresa: Medrese, Farmacia10
Tel: 0674000029

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti