Kërkojmë puntore shtëpie! 62 views1 application

Job Expired

Kërkojme puntore shtëpie!

Puntorja duhete të kujdeset për pastrimin dhe hekurosjen.

Kërkohet me eksperiencë të mëparshme në këte fushë.

Puntorja duhete të jet e pergjegjshme në punë dhe për kohe të gjatë.

Orari punës:08:oo-17:00,e hëne-e shtunë.

Mosha e kërkuar:35-50 vjeçe

Ofrohet :Kontrate e rregullt pune.

Pagesa:55.000  dhe shpërblime në bazë të performancës .

Transporti i përfshire .

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim