Kerkojme punetore per prodhim brumi (F) 30 views

Kerkohet punetore (f) per prodhim brumi me/pa eksperience

Te jene korrekte dhe te rregullta.
Mosha e kerkuar 25-50 vjeç
Kushte shume te mira pune
Paga 40000leke + siguracione

Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit,prane QSUT, Tirane

Tel/Whatsapp +355 69 250 9555

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 128 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim