Kerkojme operatore ne gjuhet: Anglisht, Gjermanisht, Spanjisht (Baza duke filluar nga 700 Eur + FTD) 141 views1 application

Job Expired

Kerkojme operatore ne gjuhet:
Anglisht, Gjermanisht, Spanjisht

Ofrohet:

  • Baza duke filluar nga 700€
  • Bonuse dhe fasha per cdo FTD

Kriteret:

  • Te njohe mire gjuhen per te cilen po aplikojne
  • Eksperienca nuk eshte kriter paresor

E-mail: Hr.contact2023@gmail.com">Hr.contact2023@gmail.com
Tel: +355 69 341 9883

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center