KERKOJME OPERATORE FOREX NE GJUHEN ANGLEZE ! 79 views

OFROJME MUNDESI PUNESIMI NE GJUHEN ANGLEZE !  APLIKO TANI NE FOREX !

Vend Vakant : Operator/e ose Grup Operatoresh

Gjuha : Angleze

Ofrojme : HOT LEADS dhe PAGAT ME TE LARTA NE TREG !

 

KONTAKT :

0688697250

operatori.callcenter11@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook