Kerkojme operator telefonik 98 views1 application

Gjuhet:

Italisht,Spanjisht,Gjermanisht,Hungarisht,Sllovakisht,Polonisht,Portugalisht,Cekisht

 

Kërkesat:

– Njohuri të mira të një prej gjuhëve
– Aftësi per të punuar në grup

Ofrojme:


– Ambjent komod dhe dinamik

– Bonuse të kënaqshme në bazë të objektivave
– Mundësi rritje profesionale
– Kontratë pune në bazë të legjislacionit Shqiptar
– Orar pune Full-Time 10:00 deri në 19:00 (me pushime te ndermjetme)
– Fundjavë të lirë

-Udhetime turistike me stafin

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Fortuzi
  • Profili Call Center