Kerkojme Operator Telefonik per Turizem Dentar – Italisht (ne Qender) 33 views

Je ne kerkim te nje pune te re?
Apliko tani dhe behu pjese e Albania Medical Tourism

Kerkojme Agjente Turizem Mjeksor:

-Me eksperience/Gjuha Italiane
-Baza deri ne 1000 €+Bonus
-Trajnim mbi Turizmin Mjeksore
-Punohet me Live Leads&Call me back

Na kontaktoni:
Cel: +355697070733
Mail: info@albaniamedicaltourism.com
Adresa: Tek 9 kateshet, Pallati Turdiu (siper MonCheri)

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona http://www.njoftime.com/images/misc/instagram_icon.png
  • Profili Marketing