Kërkojme operator telefonik! 6 views

Job Expired

Jemi në kërkim të operatoreve telefonik në gjuhën italiane,spanjolle, greke dhe angleze.
Me ose pa eksperience!
Full time /part time!
Ofrojmë pagese baze +bonuse të kënaqshme!
Adresa:Tiranë ,Rruga e Barrikadave

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 40 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim