Kërkojme operator telefonik! 32 views2 applications

Jemi në kërkim të operatoreve telefonik në gjuhën italiane,spanjolle,greke ,franceze dhe  angleze

Me ose pa eksperience të mëparshme !

Orari:10:00-19:00.

Ofrojme pagese baze +bonuse të larta
Bonuse ditore,javore.

Trajnime periodike dhe mundësi rritje në detyrë.

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim