Kërkojme operator telefonik! 36 views

Job Expired

Kërkohen operatore telefonik në gjuhën angleze,italiane,spanjolle dhe greke.
Eksperienca nuk ështe kriter!
Punojm part time/full time!
Ofrojme pagese baze+ bonuse të kënaqshme!
Bonuse ditore, javore.
Ambjente teper komode!
Mundesi rritje në detyrë

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 28 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim