Kërkojme operator telefonik! 86 views1 application

Job Expired

 

Kërkojme operator telefonik në gjuhën:Italiane,spanjolle,greke dhe angleze!

Me ose pa eksperience të mëparshme!

Part time /full time.

Ofrojme pagese baze+bonuse.

Ofrojme bonuse ditore,javore.

Trajnime periodike, mundesi rritje në detyrë.

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim