Kerkojme operator me/pa eksperience! 295 views

Job Expired

Apliko  tani dhe behu pjese e stafik me energjik, dinamik, ambicioz, profesional dhe motivues.

Kerkojme persona energjik qe zoterojne gjuhen Gjermane, Franceze dhe Spanjolle ne nivel mesatar dhe qe jane te gatshem per te punuar ne grup.

Ju ofrojme komoditet, orar pune part time dhe full time, pagesa nga me te lartat ne treg dhe bonuse ditore/javore/ mujore si edhe rritje profesionale ne baze te performances.

More Information

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë