Kerkojme operator Inbound GJERMANISHT, pagesa mbi 1000 Euro/muaj 48 views

BELLISTER CALL ALBANIA, KERKOJME OPERATORE
PER GJUHEN GJERMANE PER NJE FUSHATE TE RE INBOUND PAGESA MBI 1000 EURO, NE VLORE

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:
– Njohuri te mira te gjuhes Gjermane;
– Aftesi te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
– Me ose pa eksperience.

Ofrojme:
– Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore
– Fleksibilitet Orar; part time ose full time
– Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar
– Staf profesional dhe ambiente bashkohore

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:
Email: hr.rekrutime@gmail.com
Tel. 0682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”, Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014 Per “Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune” e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Frosina Plaku Kompleksi Kontakt Godina Magnet Kati 4
  • Tel/Mob 00355682050005
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software, IT, Marketing