Kerkojme operator Helpdesk/instalues programesh 895 views8 applications

Pershkrimi i punes: Do instaloje programet SoftExpres (ne terren apo me ane te internetit), Trajnim dhe dhenie Asistence Teknike perkatese.

Kandidati duhet te kete:

    . Aftesi te mira komunikimi
    · Te kete njohuri te mire ne perdorimin e kompjuterit dhe sistemeve te operimit
    . Leje drejtimi e kategorisë B
    · Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave
    . Aftesi te mira organizative
    . Preferohet te kete njohuri edhe ne web development
    · Paga do te jete e kenaqeshme!

Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com):
   · Leter Motivimi
   · CV te perditesuar (bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës)
   · Foto te diplomave ose certifikimeve (nese zoteroni)

Cel. : +355 68 205 9507

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Ali Demi, Pll 70/2