Kerkojme Operator Greqisht / per faze te pare. Mundesi dhe part time 201 views3 applications

Nese jeni ambicioze jeni ne vendin e duhur.

Cfare ofrojme:
• Paga ( deri ne 500 lek ORA!!! + bonuse)
• Kontrate te rregullt me legjislacionin shqipetar.
• Ambiente dhe kushte pune shume te mira.
• Fundjavat pushim
• Trajnime te herpashershme
• Mundesi rritje ne pozicion

Kerkohet:
• Nivel mbi mesatar i gjuhes greke.
• Disponibilitet part time dhe full time.
• Te pershatatet me punen dhe objektivat e grupit.
• Per seleksionimin dergoni cv tek adresa me poshte ose telefononi ne numrin e me poshte shenuar

E-mail: diamond8trade@gmail.com
Cel: 0677140775

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Kompleksi Kontak, Rruga Artan Lenja, Godina Lyra
  • Tel/Mob 0677140775