Kerkojme Mesuese Gjermanishte me ose pa eksperience vetem per fundjave te shtunen dhe te dielen ne Kamez 113 views2 applications

Job Expired

FUTURE FOREIGN CENTRE
Kerkon te punesoje

•Zyshe Gjermanisht•

•EKSPERIENCA E MEPARSHME NUK
ESHTE E DOMOSDOSHME

•PUNOHET VETEM PER FUNDJAVE TE SHTUNEN DHE TE DIELEN

Adresa: “Bulevardi Nene Tereza” Kamez,perballe gjimnazit Ibrahim Rugova

KONTAKTONI: 0685050056

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 212 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim