Kerkojme Masazhatore Shqiptare dhe Te huaja (Tajlandeze) 42 views

Detyrat​

 • Kujdeset qe ambjenti saj i punes te jete i paster dhe i rregullt ne fillim te procesit te punes;
 • Kujdeset per prezencen e cdo mjeti pune para fillimit te procesit;
 • Kryerja e procesit duke u bazuar ne ate qe eshte e nevojshme per klientin;
 • Te njohe dhe te realizoje teknika te ndryshme masazhi
 • Klientet e Spa duhet te orientohen per rrugetimin e Spa dhe duhet te kontrollohen nese po e bejne procesin si duhet dhe ne kohen e duhur;
 • Sugjerime mbi produktet e shitjes apo paketa te trupit;
 • Shoqerimi i klientit te recepsioni pasi ka perfunduar procesi;
 • Lenia e ambjentit (dhome masazhi,spa, dhome nderrimi) te rregullt dhe te paster pas perfundimit te procesit, per klientin e rradhes;
 • Sterilizimi i te gjitha veglave qe duhet.

Kualifikimet​

 • Aftësi të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit;
 • Aftesi koordinimi , strukturimi dhe organizimi;
 • Korrekte ne ambientin e punes;
 • Aftesi shume te mira ne komunikim.
 • Të ketë mbi 3 vite punesim si Masazhatore/ Terapist në Spa
 • Të njoh gjuhën angleze
 • Të ketë çertifikata për të dëshmuar ato që di të bëjë.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me subjektin “emertimin e pozicioit qe aplikoni” dhe dergojeni në adresen e emailit: hr@squarewellnesscenter.com ose telefononi ne nr: +355 69 703 5013

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.
* Square Wellness Center merr përsipër që të dhënat e kandidatëve të trajtohen në konfidencialitet të plotë.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti