Kerkojme kuzhiniere (F) per snack food, banakiere (F) dhe kamariere (F) 91 views1 application

Glassgo lounge kerkon kuzhiniere (F) per snack food, banakiere (F) dhe kamariere (F).
Kerkohet:

  • Te jene serioze dhe korrekte ne pune
  • Te perpikta ne orar
  • Te komunikueshme me stafin dhe klientet

Ofrohen:

  • Kushte shume te mira ne pune
  • Pagat me te larta ne treg plus sigurime shoqerore
  • Nje dite pushim ne jave
  • Orari i punes 6 pm -10 pm (part time 4 ore pune ne dite) per kuzhinieren, ndersa per banakier dhe kamarier full time.

Kontaktoni ne: +355 69 735 6875

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Bar Kafe