Kerkojme Kuzhinier/e dhe Ndihmes Kuzhinier/e (per kuzhine tradicionale) & Kamarier & Sanitare (BAR RESTORANT DAKU perballe CityPark) 97 views

TIRANE, OFROJ VEND PUNE !

•KUZHINIER/E DHE NDIHMES KUZHINIER/E PER KUZHINE TRADICIONALE
•KAMARIER
•SANITARE

BAR RESTORANT DAKU kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial e integritet të lartë.

Kërkesat, që duhet të plotësojnë:
• Të jenë mikpritës, korrektë, të besueshëm dhe bashkëpunues;
• Te kenë aftësi shumë të mira komunikimi dhe organizimi;
• Të kenë eksperiencë pune në të njëjtin pozicion;

Daku mundëson kushte pune të shkëlqyera për të zhvilluar karrierën profesionale, si dhe paketë të kënaqshme pagese.

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, lutem te kontaktoni ne nr cel +355694033680.
Adresa : Autostrada Tirane – Durres perballe CityPark !

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/hotel_daku
https://www.instagram.com/bar_restorant.daku

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Restorante