Kerkojme kujdestare per tu kujdesur per nje zonje te moshuar ne Vjenë – Austri 117 views1 application

Kerkojme kujdestare per tu kujdesur per nje zonje te moshuar ne Vjenë – Austri

  • Te jete serioze, e qetë dhe e vëmëndshme.
  • Mosha mbi 35 vjec, max 65 vjeç.
  • Banimi + ngrenia + fjetja + udhetimi (bileta) jane te mbuluara nga zonja.

Zonja eshte 85 vjec, flet shqip dhe banon vetem ne nje apartament prane qendres ne Vjenë.
Aktualisht eshte operuar por gradualisht po bëhet e pavarur.
Ka nevoje për të qëndruar pranë saj, gatim, dalje ne natyre dhe sherbim per te.

Nisja brenda Muajit Mars.

Kontakt: +355684026340

Ju faleminderit!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Austri
  • Tel/Mob +355 68 40 26 340
  • Profili Sherbime