Kërkojmë kujdestare në Zvicer për një fëmijë 1 vjeç!Pagesa 1000Fr 47 views1 application

Kërkojmë një kujdestare fëmijesh për mjë vajzë 1 vjeçe në Lausanne,Zvicer.

Kujdestarja duhet të jet e dashur dhe e përgjegjshme në punë.

Duhet të ket eksperience të mëparshme me fëmijet.
Mosha e preferuar:35-45 vjeçe.

Ofrohen biletat e udhetimit ,akomodimi nga familja , shpenzimet e jeteses dhe pagesa mujore 1000Fr.

Familja ështe shqiptare.

Fillimi i punes:3 shkurt

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim