Kërkojmë kujdestare fëmijesh në Zvicer!1000Franga 57 views1 application

Job Expired

Një mundësi e shkelqyer për vajzat/zonjat qe po kërkojn punë.

Kërkojmë kujdestare fëmijësh në Zürich,Zvicer.

kërkohet kujdes për 2 fëmije:4 dhe 2 vjeç!

kujdestarja duhet të jet e dashur dhe e sjellshme me fëmijët,Preferohet me eksperience të mëparshme me fëmijet.

Ofrohen biletat e udhetimit,një dhome personale ,jetesa e paguar dhe paga mujore 1000Fr.

Fillimi punës:8 janar

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim