Kërkojme kujdestare fëmijesh në Zvicer! 35 views1 application

Jemi në kërkim të një zonje që te kujdeset për fëmijët

Kërkojme një zonje serioze dhe të dashur me fëmijet.

Puna ështe sezonale për 3 muaj.

Mosha  e kërkuar:25-55 vjece,me ose pa eksperience të mëparshme me fëmijët.

Ofrojme biletat e udhetimit,nje dhome peronale,jetesen për 3 muaj dhe pageseën mujore .

Nje mundesi shume  e mirë për të kursyer para!

Për më shume informacionkontaktoni në numrin e len në njoftim.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 42 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim