Kerkojme konsulent/e shitje online ne Shqip permes mesazheve (me / pa eksperience) ne Astir (Paga mesatare mbi 65.000 lek) 154 views1 application

Kerkojme konsulente shitje online ne Shqip permes mesazheve (ne Astir)
-Rroga minimale(perfshire bonuset) 60.000 lek te reja!

Rroga mesatare aktuale e operatoreve mbi 65.000 lek te reja!
Kritere kryesore:

Shkrim i drejte dhe pa gabime i gjuhes Shqipe.
Disponibilitet orar pasi:
(orari 15:00-23:00)

Puna zhvillohet ne zyra shume komode dhe rinore 6 dite te javes full time!
Puna konsiston ne pergjigjien e mesazheve dhe informimin deri ne shitje te produkteve.

Trajnim profesional per aplikantet pa eksperience.
Numer kontakti 0697825684

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë