Kerkojme kamarier dhe ndihmes kamarier tek Piazza Himare ofrohet akomodimi dhe ushqimi 71 views

PIAZZA HIMARE
Kerkon te punesoje:

•KAMARIER
•NDIHMES KAMARIER

Paga e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: HIMARE

Kontaktoni: Telefon / Whatsapp
+355698747273

#piazza #himare #kamarier #ndihmeskamarier #kushtetemirapune #ofrohet #akomodimi #ushqimi #njoftimepunesimi #punesohu #njoftimpune #Himara

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 150 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim