Kerkojme IT 40 views

Fastcall, kompani aktive ne Shqiperi prej 15 vitesh,kerkon te punesoje nje Teknik IT qe te jete i disponueshem per turnet AM dhe PM (me alternime)

Kandidati duhet te kete njohurite e meposhtme:
1.Njohuri te sistemeve Operative Microsoft (Windows, Win Server etj.)
2.Njohuri te Funksionimit dhe Konfigurimit te Rrjetit (Network Management)
3.Njohuri te gjuhes italiane.
4.Te jete i afte per te punuar ne grup dhe per te bashkepunuar.

Apliko menjehere!

Mos humb rastin qe te punosh ne nje kompani serioze dhe stabile!

Kontakt: 0696024124
email: Uff.personale@fastcall.info?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Kerkojme%20IT&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20FASTCALL,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aKerkojme%20IT%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/kerkojme-it.812790/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">Uff.personale@fastcall.info

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Brryli,Bulevardi ''Bajram Curri'' P. NCE, kati i 1, 100 metra para Maternitetit te Ri
  • Tel/Mob +355696024124
  • Profili Call Center, Marketing