KERKOJME HOSTESS 60 views

PAGA 60.000

Per me shume informacion rreth pozicionit te punes na kontaktoni 0693391164

KERKOHEN AFTESI DHE NE MENAXHIMIN E RRJETEVE SOCIALE

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob 0693391164
  • Profili Turizem