Kërkojmë grup italisht,luce/gas! 67 views1 application

Job Expired

Kërkohet grup +supervizor
për fushatën Luce/Gas.

Preferohen të ken minimalisht 3 muaj eksperience në kete fushate!

Disponilibiteti part time/full time!

Ofrojme pagese të veçante per grupin dhe bonuse të kënaqshme!

Adresa:Brryli

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim