Kerkojme Ekonomist/e me Përvojë në Kontabilitet 275 views

Job Expired

Kompania jonë, një firmë e njohur në sektorin e saj, po kërkon të zgjerojë ekipin e saj në Durrës dhe kërkon një ekonomist/e të kualifikuar me përvojë në kontabilitet dhe njohuri të mira të gjuhës italiane.

Kualifikimet:
Përvojë të provuar në fushën e kontabilitetit
Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane
Njohuri të mira të programeve të kontabilitetit dhe programeve të kompjuterit

Ofrojme:
Pagë konkurruese në përputhje me përvojën dhe aftësitë
Ambjent pune i mire
Mundësi për zhvillim dhe avancim në karrierë

Nëse jeni i interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë email: hr@arjhas.com. Ju falenderojmë paraprakisht për interesimin tuaj!
Për informacione të mëtejshme, mund të na kontaktoni dhe në numrin 0696035666.
Faleminderit!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob 0696035666
  • Profili Administrate publike