Kërkojme dado në Schwyz,Zvicer! 71 views

Job Expired

Kërkojme dado në Schwyz,Zvicer!

Kerkohet kujdes për 2 fëmijë 4 dhe 1 vjeç!

Kerkohet nje dado e sjellshme, e pergjegjshme dhe me eksperience me femijet.

Kerkohet nivel mesatar i gjuhes angleze .

Mosha e preferuar:22-35 vjeçe
(femijet jan mesuar me dado ne kete grupmoshe)

Ofrohen :biletat e udhetimit, nje dhome personale,jetesen per 3 muaj dhe pagesa mujore 1000franga.

Fillimi i punes:5 janar

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim