Kerkojme Asistente Administrate 255 views

Job Expired

Fastcall,leader ne fushen e call centerit ne Shqiperi,me mbi 10 vjet ne treg, kerkon te punesoje nje Asistente Administrate.

Kualifikimet e punes jane si me poshte:

-Mosha nga 24 deri ne 30 vjeçe.
-E diplomuar ne Fakultetin e Ekonomise.
-Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane.
-Njohuri te shkelqyera te paketes Excel,Word,Outlook dhe Access
-Njohuri te programeve te kontabilitetit si:
”Financa 5” ose ”EBills” dhe te faturimit elektronik.
-Te jete e disponueshme te punoje nga e hena ne te shtune me turne.
-E disponueshme te punoje menjehere.

Info:0696024124

SHENIM:CV-ja duhet derguar ne italisht!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Brryli,Bulevardi ''Bajram Curri'' P. NCE, kati i 1, 100 metra para Maternitetit te Ri
  • Tel/Mob +355696024124
  • Profili Call Center, Marketing