Kerkojme Agjente Financiare | Operator/e Retention ne Italisht, Gjermanisht, Spanjisht, Frengjisht (prane Komuna e Parisit) 1156 views11 applications

Roi Data po puneson agjente financiare ne gjuhet Italisht, Gjermanisht, Spanjisht, Frengjisht.

OFROJME
• Page baze neto 700 euro dhe siguracionet te paguara nga kompania.
• Bonuse te larta dhe % per cdo FTD,rritje e pages baze ne bazuar ne performance.
• Leadsa live me konvertim te larte deri ne 10%.
• Facilitete ne procesin e punes dhe rritje ne detyre bazuar ne merite dhe vullnet per te punuar.

KERKOJME
• Eksperience minimale 3 muaj ne fushata FOREX.
• Punesim full-time dhe afatgjate.
• Vullnet dhe deshire per te punuar dhe arritur rezultate.

Jemi dhe ne kerkim Team Leader me grupet e tyre.
•Paga baze 1000 euro neto.
•20% per cdo FTD.

Adresa: Tek Rrethi i Selites, Kristal Center. Tirane
Kontakt Whatsapp : +355692203469

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Kristal Center, Rrethi i Selites
  • Tel/Mob +355692203469
  • Profili Call Center