Kerkojme 35 Agjente Financiare | Team Leader italisht, anglisht, spanjisht, greqisht (full time | part time) 700 € – 1.000 €+ bonuse te larta (tek Selvia) 523 views6 applications

Roi Data po puneson agjente financiare dhe retention ne gjuhen italiane + angleze + spanjolle + greke.

OFROJME
• Page baze neto 700 euro dhe siguracionet te paguara nga kompania.
• Bonuse te larta dhe % per cdo FTD, rritje e pages baze ne bazuar ne performance.
• Leadsa live me konvertim te larte deri ne 10%.
• Facilitete ne procesin e punes dhe rritje ne detyre bazuar ne merite dhe vullnet per te punuar.

KERKOJME
• Eksperience minimale 3 muaj ne fushata FOREX.
• Punesim full-time dhe afatgjate.
• Vullnet dhe deshire per te punuar dhe arritur rezultate.

Jemi dhe ne kerkim Team Leader me grupet e tyre ne gjuhen italiane.

•Paga baze 1000 euro neto.
•20% per cdo FTD.

Ambjent komod dhe kompetitiv, rritje profesionale bazuar ne rezultate.
Tek Selvia, Kompleksi Halili
+355692247646 | +355692203469

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Selvia, Kompleksi Halili
  • Tel/Mob +355692247646
  • Profili Call Center