KERKOJME AGJENT SHITJE NE SEKTORIN E HOTELERISE 65 views

KERKOHET AGJENT SHITJE NE SEKTORIN E HOTELERISE

PAGA 60.000 LEKE DHE BONUSE TE MAJME

Per me shume informacion rreth pozicionit te punes na kontaktoni 0693391164

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Plazh-Durres
  • Tel/Mob 0693391164
  • Profili Sherbime/Riparime, Turizem