Kerkojme agjent/e shitje 64 views

Job Expired

Ne jemi në kërkim të agjentit të shitjeve në terren me eksperienca dhe kompetenca adekuate për t’iu bashkuar ekipit tonë të shitjeve.
Nuk është thjeshtë shitjeve, por një përvojë që do t’ju mundësojë të zhvilloheni në një mjedis që ka një kulturë shumë të fortë të kompanisë
dhe dallon vetë me rezultate të jashtëzakonshme dhe punë ekipore.

Gjithmonë kemi besuar se e ardhmja është drejt produkteve eko-miqesore
Dhe ne sapo kemi filluar.
Prime-Distributor Sh.p.k u krijua me një vizion të thjeshtë: për të sjellë në Shqipëri brande ndërkombëtare të cilat krijojnë produkte të zgjuara, inovative dhe eko miqësore.
Këtu do të keni mundësinë të mësoni, të rriteni dhe të ndërtoni karrierën tuaj.

Çfarë përfshin puna?
Modeli ynë i shitjeve bazohet në nivelin e lartë të profesionalizmit në konsulencën tonë dhe në bashkëpunimin e ngushtë me klientët tanë.
Në fakt, është një punë e vërtetë në terren, do t’ju duhet të prezantoni disa nga produktet më inovative në treg.

Çfarë ofrojmë ne?
Ju do të keni në dispozicion të gjitha mjetet e nevojshme për të marrë rezultate të jashtëzakonshme: produkte për t’ja prezantuar klientëve, trajnime dhe një skuadër unike/suportuese në kompani.
Do të ketë mundësi që ju të tregoni kompetencat tuaja përmes roleve me përgjegjësi në rritje dhe të rriteni profesionalisht përmes kontakteve të vazhdueshme me ekspertët e sektorit.
Nuk është e gjitha, ju mund të jetoni një kombinim të shkëlqyer të të qenit plotësisht i pavarur në punën tuaj, dhe në të njëjtën kohë të keni ndjenjën e përkatësisë në ekipin tonë.
Ju do të jeni përgjegjës për portofolin e klientëve që mund të përfshijë ekspertë shitjesh, profesionistë të lirë, menaxherë projektesh dhe pronarë kompanish.
Do të keni mundësinë të zhvilloni kompetenca të reja dhe të rriteni brenda kompanisë sonë.
Menaxheri juaj i shitjeve në zonën tuaj, me të cilin do të ndani çdo ditë sukseset tuaja, do të jetë gjithmonë pranë jush për t’ju mbështetur në detyrat më komplekse.

Kualifikimet
Të ketë kryer Arsimin e Lartë
Përvojë në pozicione te ngjashme përbën avantash (përvojë në shitje dhe kontakte të drejtpërdrejta me klientët)
Aftësi të mira komunikimi dhe rrjetëzimi, shpirti ekipor
Njohuri në përdorimin e Paketës Office;
Të ketë njohuri të mira të gjuhes Angleze (njohja e një gjuhe tjetër përpos gjuhës angleze përbën avantazh)
Të orientuar drejt rezultateve, punëtor, ambicioz
Të jeni të aftë për të punuar nën stres dhe në mjedise intensive me afate
Leje drejtimi per mjetin kategoria B.

Detyrat
Viziton çdo klient në zonën e përcaktuar sipas një programi ditor që i janë caktuar nga ana e Manaxherit dhe siguron një komunikim dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit
Sigurohet qe produkti është i pozicionuar në vendin e duhur dhe sipas standarteve te kompanisë;
Kontrollon gjendjen e stokut të produktit në pikën e shitjes;
Ndjekjen e data te skadencave;
Garanton vendosjen e materialeve promocionale në pikën e shitjes;
Miremban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë te rinj potenciale;
Prezanton në mënyre profesionale produktet tek klientet e zonës që mbulon;
Monitoron proçesin e porosive dhe bashkepunon ngushtë me gjithe departamentet përgjegjës deri ne mbërritjen e tyre tek klienti;
Raporton tek supervizori i shitjeve mbi ecurinë e punës dhe problematiken e hasur.
Njohuri shumë të mira te proçesit dhe dinamikave të shitjes;
Te zgjidhi ankesat apo kerkesa te paraqitura nga kliente te ndryshem.
Te informoje Brand Manager per probleme te cilat nuk mund ti japi dot zgjidhje.
Garanton grumbullimin dhe raportimin e informacionit në lidhje me bizneset që përbëjnë Klientelë potenciale dhe ofrimin dhe shitjen e produkteve
Realizimi dhe tejkalimi i targeteve mujore.
Aftesi shume te mira analitike.
Te kete aftesi te mira komunikimi.
Te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup.
Te jete i besueshem dhe me integritet.
Te jete i afte per te menaxhuar kohën.

+355 69 877 6627

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike