Kerkojme Account Manager ne gjuhen italiane (vend vakant i limituar) 15 views

Kompania Marketing Group operon suksesshem ne fushen e telekomunikacionit duke trajtur argumenta mbi tregun e burses.
Duke qene gjithnje ne zgjerim, kompania eshte ne kerkim te punonjesve mbi pozicionin e punes Account Manager te cilet duhet te njohin mire kompjuterin, te zoterojne gjuhen italiane ne nivel te larte dhe te duan punen ne grup.
Kerkohet disponibilitet i plote, korrektesi ne pune si edhe te jene gatshem te bashkepunojne per objektivat ne grup dhe ato personale.
Kompania ofron pagat me te mira dhe te sigurta ne treg, me bonuse te larta, nje ambjent shume komod, rinor edhe miqesor.
Ne do te percjellim gjithashtu tek ju shume energji, pozitivitet lidhur me aktivitetet dhe lojerat e ndryshme brenda kompanise edhe jashte saj.
Ju ofrojme pagese baze plus bonuse ditore, javore edhe mujore, duke dashur te shperblejme e motivojme sa me teper punen tuaj.
Ju ofrojme gjithashtu mundesi per tu rritur profesionalisht por edhe financiarisht. Fundjava e lire.

Per informacione me te detajuara na kontaktoni ne numrin e meposhtem 0686078001 ose na dergoni cv-ne tuaj ne adresen e
e–mailit: marketinggroup.al@outlook.com

Adresa: Rruga Tafaj, Ndertesa 34 , tek Selvia mbrapa Aza Electronics.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Tafaj, Ndertesa 34, tek Selvia, mbrapa Aza Electronics
  • Tel/Mob 0686078001
  • Profili Call Center