Kërkojm nje rekrutuese për call center 836 views51 applications

Job Expired

Kërkojmë një rekrutuese për në call center!
Do kujdeset për njoftimet në rrjete sociale .
Mund të punoj dhe nga shtepia!
Puna ështe part time!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 21 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim