Kërkojm kujdestare fëmijesh në Zvicer 188 views

Job Expired

Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer!

Me ose pa eksperience të mëparshme me fëmijët!
Kujdestarja duhet të jet e dashur dhe e sjellshme me fëmijët.

Punesimi ështe sezonal!

Në kete ofert punësimi ofrohen:
Biletat e udhetimit,akomodimi,shpenzimet gjate qëndrimit dhe pagesa mujore varion nga 700-1000Fr
Familjet jan shqiptare ndaj nuk kërkohet gjuhë e huaj.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim