Kerkoj Banakier/e dhe kamarier/e turni i pare, Liqeni i Farkes Tirane 62 views1 application

Kerkoj Banakier/e dhe kamarier/e turni i pare,
ne “The Like Sunrise” Bar,
Liqeni i Farkes Tirane.

Pagesa e kenaqshme,
Diga e Liqenit Farke

Cel. : 0694590422

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Bar Kafe