Kerkohet Webmaster per Frengjisht 18 views

Pozicioni konsiston ne ndertimin e faqeve ne wordpress, mirembajtje dhe optimizimin per motoret e kerkimit(SEO)👨*💻👩*💻 #weweb

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

📌Njohje te CMS WordPress
📌Studente ose i/e diplomuar ne informatike ose dege te ngjashme .
📌Njohuri shume te mire te gjuhes [b]frenge[/b] ne nivel B1 ose B2
📌Te kete disponibilitet per te punuar me kohe te plote.

Eksperienca te meparshme si Web developer perbejne avantazh.
Weweb ofron rritje e vazhdueshme profesionale ne nje ambient pune stimulues dhe dinamik.
Te interesuarit te dergojne CV ne gjuhen frenge ne adresen e emailit info@we-web.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 355697021201
  • Profili Marketing