Kerkohet Webmaster (Gjermanisht) 93 views

Pozicioni konsiston ne ndertimin e faqeve ne wordpress, mirembajtje dhe optimizimin per motoret e kerkimit(SEO) #weweb

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

  • Njohje te CMS WordPress
  • Studente ose i/e diplomuar ne informatike ose dege te ngjashme .
  • Njohuri shume te mire te gjuhes gjermane (preferohet niveli C2,C1)
  • Te kete disponibilitet per te punuar me kohe te plote.

Eksperienca te meparshme si Web developer perbejne avantazh.
Weweb ofron rritje e vazhdueshme profesionale ne nje ambient pune stimulues dhe dinamik.
Te interesuarit te dergojne CV ne gjuhen gjermane ne adresen e emailit aunela@we-web.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 355697021201
  • Profili Marketing
Connect with us
Contact Us