Web Developer ne gjuhen italiane 72 views

Job Expired

LocalWeb, kompania e vetme digjitale, Google Premier Partner, ka nisur seleksionimin per pozicionin vakant te punes :

Webmaster ne gjuhen Italiane

Kërkohet
• Njohje shumë e mirë e gjuhes Italiane
• Njohje e mire gjuheve te programimit: PHP, HTML5, SQL, CSS3, JavaScript, WordPress or JQuery.
• Eksperience minimale prej 3 muajsh ne krijim webi
• Aftësi të mira analitike dhe komunikimi.
• Aftësi të mira organizative dhe punë në grup.

Ofrojmë
• Page e kenaqeshme dhe kontratë të rregullt pune
• Mundësi për t’u rritur profesionalisht dhe ekonomikisht
• Trajnime të vazhdueshme brenda dhe jashtë vendit
• Ambient rinor dhe dinamik

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre me një përshkrim të shkurtër në adresën email: eriana.hasanaliaj@localweb.it
Facebook: https://www.facebook.com/LocalWebTirana
Cel:
 069 70 99 302

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Murat Toptani
  • Tel/Mob 069 70 99 302
  • Profili Call Center
Connect with us
Contact Us