KERKOHET TEKNIK/E LABORATORI OPTIK ME EKSPERIENCE-PRERJE DHE MONTIM XHAMASH-RREGULLIM SYZESH Paga 65,000 – 70,000 leke 99 views1 application

Job Expired

Ottica Bruna, nje nder optikat e para dhe me pervoje shumevjeçare ne Shqiperi, eshte duke zgjeruar stafin e saj dhe kerkon te punesoje nje TEKNIK/E LABORATORI, specialist/e ne prerje dhe montim lentesh si edhe ne rregullim syzesh.

Cilesite: Rigoroz/e, korrekt/e, profesional/e

Te kete eksperience te meparshme pune ne kete sektor, ne optike. Te jete i/e afte te realizoje ne kohe dhe me korrektesi punen qe i ngarkohet. Te jete i/e durueshem/e dhe komunikues/e me klientin, duke realizuar me perpikmeri kerkesat e tij.

Dergo CV tende ne brunaottica@gmail.com nese mendon se je ti personi i duhur qe ne po kerkojme, nese mendon se ke eksperiencen dhe motivimin e duhur per te punuar ne nje pozicion pune te tille.

Paga: 65,000 – 70,000 (leke te rinj)

DO TE KONTAKOHEN VETEM PERSONAT QE I PLOTESOJNE CILESITE E MESIPERME.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri - Tiranë