Kerkohet te Punesohet :Staf mjekesor Dhe Recepsioniste 87 views1 application

Job Expired

Kerkohet te Punesohet :Staf mjekesor Dhe Recepsioniste
Recepsioniste
Asistente Dentare (F)
Infermiere (F)
Te sapo diplomuar ne Stomatologji
Orari 9:00 ~ 17:00
E diela Pushim
Duhet te kete njohuri te gjuhes italiane
Te jete e Komunikueshme
Adresa: Bulevardi Dyrrah Durres
Paga shume e mire
Per cv ose per cfardo parqartesie mund te kontaktoni
Kontakt : clinicaarguide@hotmail.com
Whatsapp 00355696237042

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona bulevardi dyrrah
  • Tel/Mob 0696237042