Kerkohet te Punesohet Recepsioniste Femer, vetem turni i dyte, ne nje Hotel prane 21 Dhjetorit, Paga 40 000 leke neto. 115 views6 applications

Kerkohet te Punesohet Recepsioniste Femer, vetem turni i dyte, ne nje Hotel prane 21 Dhjetorit, Paga 40 000 leke neto.

Kriteret:

✅Te jete person i pergjegjshem dhe korrekt.
✅Te jete e perpikte me orarin e punes dhe detyrat e pergjegjesite e pozicionit.
✅Te zoteroje gjuhen angleze, edhe ne nivelin minimal.

Ofrohet:

✅Kushte te mira pune
✅Kontrate e rregullt pune.
✅Orari i punes: 15.00 – 22.00
✅Paga 40 000 leke neto.

📍 Adresa: Prane 21 Dhjetorit, Tirane

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence