Kerkohet te punesohet: Menaxher/e Shitjesh 34 views

Kerkohet te punesohet: Menaxher/e Shitjesh

Kërkesa për kandidatët:

• Diplomë Universitare ne Menaxhim, Marketing (perbejne avantazh)
• Të ketë ekperience ne shitje (minimalisht 3 vjet )
• Aftësi shume te mira komunikuese.• Të zotërojë patentë të tipit B (Kriter i detyrueshëm).
• Te kete aftesi te mira negociuese.
• Bashkepunues ne grup.
• I/E gatshem te udhetoj ne shume vende
• Sistematik dhe i organizuar.
• Kryerja e hulumtimeve të tregut
• Te jete i/e organizuar, sistematik, te dije te menaxhoje kohen dhe te kete aftesi analitike.

Detyrat Kryesore:

• Mirembajtja e klienteve ekzistues.
• Identifikimin e klienteve te rinj.
• Te prezantoje ne menyre profesionale produktet e kompanise
• Te bashkepunoje me pjesen tjeter te stafit

Procedura e Aplikimit:
Dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja: +355692995370

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti, Tregti dhe Prodhim