Kerkohet te punesohet Elektricist paga 70 000 Leke, Sauk i Ri 110 views

Job Expired

Kerkohet te punesohet Elektricist, paga 70 000 Leke, Sauk i Ri

Kriteret:
✳️Te kete eksperience ne profil
✳️Mosha 22-50 vjec
✳️Te kete komunikim etik dhe korrekt

Ofrohet:
✳️Paga 70 000 Leke
✳️Kushte te mira pune

Adresa: Sauk i Ri

Te interesuarit te kontaktojne 069 7072 900

  • This job has expired!
Share this job